Google skutr
BlueBoard.cz

Foto

Na prani zakazniku zprovoznujeme novou doplnkovou sluzbu, Foto opravy. Je to vyhoda pro nepritomneho zakaznika pri oprave, ze si muze doma v klidu a pohode u PC podivat na stav svych brzdovych desticek, sjetych valecku atd.. Samozrejme vse je opet ve forme domluvy. Pri predavani stroje si muzete zazadat vypaleni fotek na CD. Fota se musi predem ohlasit :)

Novinky (diskuze)

Jedname o spolupraci, ktera by nam otevrela nove moznosti, co se tyce ladeni vasich stroju. Moznost zmerit a vyladit vase motory na brzde. Pri predani skutra dostanete i tabulky s vasim vykonem.

+

Chtel bych zde zavest i nejakou diskuzi, aby jste se zde radi vraceli a diskutovali. Nyni je diskuze otevrena i pro anonymy.
Postup:
-Klik na: x comments(kde x je pocet prispevku v diskuzi)
-Otevre se nove okno s moznosti pripsani textu popr. vasi prezdivky. Po dopsani je treba potvrdit tlacitkem: Publish your comment

Skutry (Scooters)

Proc prave ony..Odpoved je jednoducha, budeme zuzitkovavat vsechny sve dosavadni zkusenosti s nimi. Nejsme zadni novacci, nase dilna slouzi uz mnoho let jako autoservis, s vybavenim opravdu na urovni. Pri rozlozeni CR neni na moravskoslezsku zadny specializovany Scooter servis, chceme tuto diru vyplnit. Dale chceme byt vasi oporou a mistem vasich projizdkovych zastavek s vasim jednostopym milackem. :)

Prave nyni je nejvhodnejsi doba k navsteve, ted na zimu..Jelikoz v sezone se vice mysli na sveho milacka a navaly prace jsou daleko vetsi!!Je lepsi vyuzit zimniho spanku a navstivit nas pres tuto pauzu.

Pokud mate jakykoliv problem zastavte se unas..

Omlouvam se za vypusteni diakritiky, doufam ze vam to nebude diky tomuto pripadat velice strohy projev. Ale jsme na En blogu..

Na cem prave pracujeme..

Aprilia Rally rv.98 - montaz: Valec 70ccm S6 Racing, Karburator DellOrto 19mm, Klikova hridel Hebo racing - Minarelli hor. 12mm - Predpokladany vykon 11-15 Hp
-Jezdete se svym skutrem opravdu na max!
-Nas scooter servis se zabyva opravou, tuningem, servisni prohlidky atd..
-Dily jsou dodavany od strategickeho partnera www.scooter-tuning.cz ,ktery je povazovan za nejvetsiho v CR.

Kde nas najdete..(click)

Ostrava Kunčice jsou maly stred moravskoslezskeho kraje. Proto doufame, ze cesta k nam nebude pro vas slozita :)
Adresa: Na Lachu 6,Ostrava-Kunčice
Tel: 605266369
Email: ineman.zdenek@volny.cz

Nebojte se nas kontaktovat. Radi odpovime na vsechny dotazy.

 
optimalizace PageRank.cz Český toplist nejlepších stránek skutr .: EM-LINKS :.