Google skutr
BlueBoard.cz

Novinky 28.3.07



Dnes urcite potesim vsechny priznivce maxiku a znacky yamaha. Jiz jsou znamy vsechny podrobnosti o novem faceliftovanem koni ve staji yamahy! A to Yamaha Majesty (YP250)..Nadherna strikacka o vykonu 19(pri 6500ot/min) konskych sil by mela vyjet na mola obchodu uz 31.kvetna toho to roku. Kdyz uz jsem nakousl ty technicke data vice jich najdete zde
Yamaha pri teto prilezitosti zverejnila opravdu nadherne videjko ktere si nemuzete nechat uniknout!! :) A naleznete ho tady po zhlednuti se nabidne moznost se podivat do showroomu.

Novinky ze sveta malorazek a tuningu :)
Znacka Hebo se rozhodla uvest na trh kopletni sadu(Hebo Racing) pro vasi variatorovou skrin(minarelli) :) tzv. instantni tuning :)) Variator vni dodavany se nebude nikterak lisit od stavajiciho produktu. Zmena bude pouze v tom ze sada je vice obsahla a muzete tak laborovat s vasim setupem od rana do vecera :) Baleni obsahuje 6 sad ruznych gramazi valecku, 3 druhy kontrastnich pruzin (+50%,+60%,+90%), variator , vetrak a ruzne podlozky + distancni krouzek :)) (je tam pro nemecky trh tam policajti nemaji slitovani)
Cena u naseho dodavatele byla stanovena na 3250Kc

Novinky 16.3.07

Zdravim vsechny priznivce jedne stopy a neodolatelneho zvuku vysavace! :)

U naseho Nemeckeho souseda se objevila jedna zasadni novinka a to nova SUPER COMPETITION - HPC Race Klikova hridel za uzasnou cenu 83,19 Euro! To je 2330Kc pri stavajicim kurzu :) Neni sice celo kovova jako jeji konkurence motoforce za 3tis. Kc ale je jiz nabizena pro vsechny motorove verze!! A to i pro CPI motorory jak v 12mm verzi tak i 10mm! :)
CPI 10mm
CPI 12mm
Morini AH
minarelli 50ccm horizontal
minarelli 50ccm vertikal
Piaggio, Gilera 50ccm
Jak jsem se ale dozvedel dostupnost v CR neni zatim vubec potvrzena a teprve se oni jedna :(
link: http://scooter-center.com/catalog/advanced_search_result.php?keywords=Super+Competition

Neco pro milovniky rychle jizdy :) Na Scooter Center se jiz objevil i 2-Fast 80ccm kit spolu s klikou na nej urcenou pro motor Minareli LC. Predpokladany vykon je 25 Koni coz uz dokaze pekne vyhodit ze sedla :) Pro ty kteri chcou jezdit po zadnim i do kopce mam udaj o cene a ta je 616,42 Euro za kit. tj. 17 260Kc a klikova hridel od stejne znacky vas vyjde na 361,62Euro tj. 10 125Kc. A to se vyplati! :)
Link: http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?cPath=4_8_115_532&products_id=11046
Link: http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?cPath=4_8_115_534&products_id=11047

A jeste neco ze sveta Designu. Firma bgm pustila do sveta novou zadi cirou voptiku a to pro jiz tak neodolatelny Peugeot Speedfight 2 s neuveritelnyma 15 vysoce svitivyma diodama :) Cena se pohybuje 29,31 Euro tj. 820Kc. Jako u predchozich novinek zatim muzete objednavat pouze u Nemeckych sousedu.
Link: http://www.scootercenter.com/catalog/product_info.php?&products_id=11100

Dale mam tady vyzvu pro vsechny webmastery stranek ktere se zabyvaji moto tematikou. A to SPOJME SE! a vymenme si ikonky :) Pokud by jste meli nekdo zajem piste na: anims1@seznam.cz

Dekuji vsem ze svym zrakem dosli az zde :) Preji prijemny zbytek dne a krasne zazitky na vasich strojich!

Novinky 5.3.07

Prinasim nejake novinky pro dnesni den aby jste se zde radi vraceli a meli na co koukat :)
Prvni z nich se tyka noveho variatoru od firmy Motoforce. Kde vyrobce vsadil na dlouholetou tradici a jeho novy produkt pripomina nam jiz dobre znamy Malossi Multivar. Ale zde je podstatny rozdil v cene a to o celych 500Kc tak tedy novy Variator od Motoforce poridite za 1400Kc :) K nemu jsou dodavane 3 vahy valecku, pro kazdy motor jina gramaz takze by nemel nastat problem pri michani vah val. :)
obrazek: http://fot.webpark.cz/moto_var.jpg (z uspornych duvodu pouze odkaz)

Dalsi vec je opet od firmy Motoforce a to jeji novy nikasilovy 70ccm valec. Ktery opet ve svem nitru pripomina konkurenci a to presneji valec MHR replika. Vyrobce udava vykon mezi 12-15 koni na zadnim kole. Ale dosavadni grafy z brzdy ukazuji hodnotu 13 koni na zadnim kole coz neni az tak spatne za valec ktery stoji 4300Kc :)
obrazek: http://fot.webpark.cz/moto_val.jpg (z uspornych duvodu pouze odkaz)

Obe tyto novinky jde jiz obednat u nas popr. u naseho hlavniho dodavatele scooter-tuning.cz

A nakonec neco pro vasi inspiraci a nadherne obrazky lahodici nasi motorkarske dusi :)) 24teho se konala Paris Tuning Show 2007 kde se zucastnili vsechny zname i nezname firmy zabyvajici se tuningem od aut pres ctyrkolky az po skutry.
Preji prijemny zazitek :) http://www.scooter-system.fr/galeries/photos-Paris-Tuning-Show-2007-0.html

 
optimalizace PageRank.cz Český toplist nejlepších stránek skutr .: EM-LINKS :.