Google skutr
BlueBoard.cz

Novinky 04.3.07

Opet neco malo ze zakulisi novinek pro nase jednostope milacky.

-Malossi multivar 2000 opet dostal novou atypizaci a to presneji na scootery znacky Kymco.
-Malossi vydalo i novou verzi sve priruby (pipe rubber Malossi) pro karburator pro velikosti 15 az 21mm pro motory Piaggio/Gilera (Derbi, Gilera, Italjet a Piaggio) a horizontalni Minarelli (Aprilia, Atala, Benelli, Beta, CPI, Explorer, Malaguti, MBK a Yamaha)
-Jeste jedna novinka a to pro motory Peugeot. Malossi vydava svuj znamy valec Kit 50ccm Malossi MHR Replica. Ktery ma predpokladanou cenu okolo 210Euro a na trhu by se mel objevit tento mesic.
-Firma Str8 se opet vytahla!!Predstavila novou radu jejich nakopavacek (nakopavaci kliky) a design se jim opravdu povedl. Jsou urceny pro vsechny minarelli a piaggio motory. Prodejni cena je 25 Euro. Tuto nadheru budete moci zakoupit i CR. Obrazek


-Kdo si mysli ze tuningove spolecnosti opovrhuji scootrama jsou na omylu! Francouska spolecnost AD Koncept zabyvajici se prestavbou motorek si vzala do parady MBK Boostera. Vysledek je opravdu nadherny! Bohuzel vsechno neco stoji a ona tuningova spolecnost si ceni tento skvost na celych 4 500 Euro :) Ale samozrejmosti dulezite vybavy je jiz NoS system a dalsi vymozenosti. Umisteni vyfuku je obzlaste uzasne!!
Vice fotografiji naleznete ZDE!



ps. Klidne piste do diskuze chyby do nebe volajici..jsem si tech nakapovacek vsiml az ted :D

Žádné komentáře:

 
optimalizace PageRank.cz Český toplist nejlepších stránek skutr .: EM-LINKS :.