Google skutr
BlueBoard.cz

Novinky 17.5.07

Po kratke odmlce zdravim, cim dal rychleji litajici skutr drivers :)

Dneska trosku z uzitneho hlediska. Spol. Hebo vydala prvni helmy se svým dokonalym patentem je urcen proti desti. Na zadi helmy se odepne zip a vypadne ona skvela ochrana Rain Neck Cover® (RNC) vaseho krku proti desti. Jelikoz uz jsem absolvoval par jizd destem muzu potvrdit ze stekajici kapky deste po helme nejsou nic prijemneho. Z nabizenych helem jsem doposud nevidel zadnou obdarenou plexi takze jedinou nevyhodou vidim v tom ze zatim ony helmy do deste nemaji zadne predni plexi. Nabizena konstrukce se stitkem muze dostacovat na krizovatky a při parkovani...ale v pohybu neverim ze stitek pochyta vse. Tudiz krk je v suchu ale oblicej zazije stredovek :) Snad panove z Heba uvedou na trh v budoucnu i jine kousky. Helmy se vyrabi ve velikostech XS a XXL. Predpokladana cena je 150 Euro.

Zdroj: http://www.moto22.com/...



Pro instiraci hardtunerum ci pro lahodeni oku zde mame Runner Raceway. Od spolecnosti bcd-design ktera neni zadnym novackem v tomto smeru. Staci zabrousit na jejich stranky a podivat se do sekce prototype kde najdete napr. Aeroxe jmenem Nitro Nascar nebo MBKackovou trikolku nazvanou Military Zone a dalsi :) Jiz zmeneny Runner je osazen snad vsim od spol. S6 Racing od valce pres fuk R1400 po S6 kotoucovku..

Zdroj: Runner bcd-design



Jeste zde mame dve videjka od nasich ceskych kamaradu z for :) Pro dlouhe chvile za internetem :) Jeden ma krasny prujezd Plzni(TUNER) !! A druhe videjko je jeste o neco riskantnejsi prujezd Prahou(DJ DICK) !! Pokud i vy vlastnite nejake pekne videjko nevahejte se ozvat :)

Zde jsou linky:
Praha (52,4 Mb) http://projizdka.dis.cz/downloads.php

Plzen (125,8 Mb) http://leteckaposta.cz/452950779

Žádné komentáře:

 
optimalizace PageRank.cz Český toplist nejlepších stránek skutr .: EM-LINKS :.